New tree collection 2019!

Bozicnodrevo.si Macesni Macesen Taiga 150 cm

Macesen Taiga 150 cm

Blagovne znamke: All4Customer
Jamstvo: 24 Mesec
višina: 150 cm
Širina: 70 cm
Material: Umetne mase
Tip: Drevesa
Barva: Zelena
tip iglavcev: macesen
Iglice: fiber (optični vlakna)
Razpoložljivost blaga: Na zalogi!
Čas odprave: do 10 dni!
DDV: Cena vključuje 21% DDV
Končajo se za
Naša cena:
132,00
203,00
Koičina
Čas odprave: do 10 dni!
Ti je všeč?

Macesen Taiga 150 cm

Preživite čudovit božič z našim prelepim Macesnom Taiga!

Naši umetni Macesni, stožčasta drevesa, so v zadnjih letih zelo priljubljeni zaradi svoje oblike. Z našimi macesni vam ni več treba skrbeti za okrasitev drevesa, saj na njih že najdete LED optična vlakna in na nekaterih tudi svetleče snežinke, storže. 

Iglice na teh drevesih so narejene iz tankih vlaken, ki svetijo na koncih. Drevesca s takimi iglicami v zadnjih letih postajajo zelo priljubljena.

Da bo vaše novo drevesce videti popolno, skrbno razgrnite vejice. Tako kot vsa naša drevesca, tudi Macesen Taiga je enostaven za sestavljanje in nadaljnjo manipulacijo. Gre za standardno vrsto postavitve. Pri tej vrsti postavitve je samo od vas odvisno, kako bodo vejice nagnjene, morate jih sami postaviti v želeni naklon, tako stebelne veje kot tudi tiste manjše.

Nekaj samoumevnega je kovinsko stojalo, ki je opremljeno z gumijastimi nožicami, odpornimi na praske, pa tudi tekstilni ovoj za shranjevanje drevesca. Jamčimo vam edinstven in eleganten videz naših drevesc, ki ga ne boste našli pri nobenem drugem podjetju – zahvaljujoč našemu lastnemu oblikovalcu.

Pozor: Pred nakupom drevesca dobro razmislite o njegovi velikosti. Celotna višina drevesca vključuje konico, najvišjo navpično vejico, dolgo 10 cm.

Želimo vam prijetne božične praznike!

E-NOVICE

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.

Metalshop na Facebooku

SLEDI NAM: