Mega prodaja! Popusti 35 - 77 %! Konča se za

Božičnodrevo - Priznani proizvajalec vrhunske kakovosti Kaj bo božič 2019?

Kaj bo božič 2019?

Kaj bo božič 2019?

Glede na najnovejše trende je treba pustiti potrošniško božični duh in moramo vrniti na naravnih materialov. Priljubljenost vse bolj prihajajo domače božične okraske. Proizvodnja teh okraski ni tako drago in ti proizvodi narediti bolj zabavno, da so narejeni z ljubeznijo doma. Na primer, lahko uporabite lupino oreha, naravnih vejice, brezovega lubja, posušene pomaranče, jabolka. Poleg tega se ne bojte uporabiti cimet, suhe paprike, zvezdastega janeža in druge zanimive in dišeče začimbe.

Srečni otroci proizvajajo božični okraski ali okraski? Potem ne skrbi te proizvodnje adventnih venčkov ali svečniki in druge božični okraski, ker je to prava stvar za prihodnje božič.

Iz naravnih materialov lahko adventnih venčkov, sveče, pa tudi okraske na drevesu. Posušene oranžno rezine ali izrezan papir snežinke in sveče v orehovih lupinah dati svoje drevo pridih starih tradicij. Drevesa so prvotno okrašena z okraski iz papirja, medenjaki ali sadja.

Katere barve letos so "in"?

TradiciShelni božični rdeča barva, ki nikoli ne razočara, vendar pa je letos bolj obarva belo ali srebrno. Prav tako pridejo v Modo pastelnih barvah, kot pistacija ali mete, ki so vse bolj priljubljeni. Temno modra barva zbledi v ozadje, obrne ledeno modra. To je odvisno le od vas, ali ste izbrali drevo v svetlo modra, bela ali rdeča. Pomembno je, da vi in ​​vaši otroci všeč drevo in spominjajo na pravo čarobno vzdušje božič. Kar zadeva pravo božično drevo letos so zelo priljubljeni predvsem borovci in smreke .


E-NOVICE

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.

Metalshop na Facebooku

SLEDI NAM: