Mega prodaja! Popusti 35 - 77 %! Konča se za

Božičnodrevo - Priznani proizvajalec vrhunske kakovosti Mnenja kupcev

Mnenja kupcev

Mnenja kupcev:

Naše reference

Mi smo zelo zadovoljni z nakupom, ki smo ga opravili v vaši spletni trgovini. Dostavljeno drevo je bilo po naših pričakovanjih, kot je prikazano na slikah na spletu. Ravno tako želimo pohvaliti vašo pomoč uporabnikom in vašega prijaznega sodelavca, g. Procházka, ki nam je bil v veliko pomoč preko spletne klepetalnice.

Hvala vam!

Sara in Jan Lindič

Naše reference

Dobro jutro, hvala za božično drevo! Bilo je uspešno dostavljeno in izgleda zelo lepo, zato bom z veseljem vašo spletno trgovino priporočala svojim prijateljem,

S spoštovanjem, Janja

Naše reference

Pozdravljeni, moje novo božično drevo je bilo dostavljeno v 5 delovnih dneh, kot je bilo oglaševano in resnično izgleda kot pravo!

Kupec Pavel iz Kranja

Naše reference

Dobro jutro, božično drevo je bilo dostavljeno in je najbolj razveselilo naše otroke. Rad bi pohvalil predvsem pripravljenost in hitro delovanje kolegov, ki delajo na področju podpore strankam. Bili so zelo koristni. Hvala vam!

S spoštovanjem, g. Žagar, Novo mesto

Naše reference

Dober dan, želim pohvaliti vašo spletno trgovino. Božično drevo ima zelo podoben videz, kot je prikazano na slikah. Ko sem vprašala o realnosti slik in ali so slike predelane računalniško, mi je bilo zagotovljeno da niso in ko sem končno dobila drevo, se je izkazalo, da je še boljše kot na sliki.

Marija, Koper

Naše reference

Dober dan, zelo sem vesel, da sem se dejansko odločil naročiti eno od vaših umetnih božičnih dreves z vaše spletne strani. Drevo je bilo dostavljeno v nekaj dneh, kot je bilo obljubljeno, pa tudi sem bil redno obveščen o svojem statusu preko e-pošte in čeprav je večina dobaviteljev včasih imela težave pri iskanju našega naslova, tokrat ni bilo problema.

S spoštovanjem, Mark

Naše reference

V bistvu sem se zaljubila v naše novo božično drevo, čeprav sem na splošno podpornik naravnih. Moram reči, da ta izgleda precej resnično, zlasti zaradi gostote vej in njihove oblike.

Tudi moji sorodniki so bili nekoliko pretreseni, ko sem jim rekla, da smo imeli tokrat umetno drevo, ker so bili prepričani, da je to pravo drevo, ko so ga prvič videli.

Hvala

Anita, Metlika

Naše reference

Dober dan. V vaši spletni trgovini smo kupili umetno jelko in zelo smo veseli, da smo to storili. Drevo izgleda kot prikazano na slikah na spletu in celo škatla, v kateri je bilo dostavljeno, nam še vedno služi.

Karl, Ljubljana

Naše reference

Nisem bil povsem prepričan, ali bi naročil na spletu iz te trgovine ali ne, ker mi splošni pogoji niso bili všeč, vendar po kratkem pogovoru z nekom iz podpore strankam, ki je vse jasno razložil, sem se odločil, da preizkusim to in to je bila dobra odločitev. Nisem bil prepričan, ali bo drevo v resnici izgledalo enako kot na slikah, vendar po dobavi moram reči, da bi to trgovino zagotovo priporočal. Moje novo drevo izgleda precej realno.

Hvala in želim vam vesel božič

Adam, Vrhnika

Naše reference

Kupil sem veličastno božično drevo iz bozicnodrevo.si in zato bi vsem, ki iščejo visoko kakovostna, umetna božična drevesca, z veseljem priporočil te ljudi, ki so visoko zanesljivi, z brezplačno dostavo in zamenjavo ter prijetno komunikacijo z gospodom Procházko, ki mi je pomagal izpeljati vsak nakup na spletni strani bozicnodrevo.si brez enega problema.

Naša družina se veseli našega prvega božiča s tem novim čudovitim drevesom.

Alex, Koper

Naše reference

Rad bi se še posebej zahvalil gospodu Procházki, ki mi je pomagal pri iskanju božičnega drevesa. Zelo prijetna komunikacija z ljudmi, ki so pripravljeni pomagati svojim strankam do konca.

Želim vam veliko srečo v vašem rastočem poslu.

S spoštovanjem g. Gerbec

Naše reference

Pozdravljeni, drevo, ki sem ga naročila, je bilo dostavljeno pravočasno in izgleda presenetljivo resnično. Precej zadovoljna z nakupom.

Vse dobro! Mina

E-NOVICE

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.

Metalshop na Facebooku

SLEDI NAM: