Mega prodaja! Popusti 35 - 77 %! Konča se za

Božičnodrevo - Priznani proizvajalec vrhunske kakovosti Prednosti nakupa pri nas

Prednosti nakupa pri nas

Brezplačna dostava!

Brezplačna dostava je za vse stranke celotne Evrope! Plačate samo za vaše novo umetno božično drevo in to je to!

Brezplačna vračila in izmenjave!

Če zaradi kateregakoli razloga ne bi bili zadovoljni s prejetim drevesom, ga lahko vrnete ali zamenjate v roku 14 dni od dneva dostave, mi pa bomo poskrbeli za prevzem brez dodatnih stroškov ter vam povrnili celoten znesek vašega plačila!

Garancija kakovosti

Za izdelavo naših izdelkov uporabljamo samo vrhunske materiale, kar lahko tudi vidite! Za najboljši in najbolj realen videz izberite polne 3D igle. Če želite izvedeti več o različnih vrstah umetnih dreves, ki so na voljo v naši spletni trgovini, obiščite to stran.

100% Garancija Zadovoljstva

Dobesedno na stotine zadovoljnih kupcev vsako božično sezono iz celotne Evrope - Nemčije, Slovaške, Velike Britanije, Francije, Italije, Romunije, Madžarske in baltskih držav.

Storitev za stranke

Naši sodelavci vam bodo z veseljem pomagali pri naročanju in vam svetovali, katero drevo bi bilo najbolšje za vas. Lahko računate, da bo na vsako vaše vprašanje odgovorjeno razumljivo in hitro!

Že več let poslovno delujemo, zato naš izdelek poznamo odlično. Kadarkoli nas lahko kontaktirate na info@bozicnodrvo.si ali prek spletne klepetalnice v spodnjem desnem kotu. Veselimo se sodelovanja z vami!

E-NOVICE

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.

Metalshop na Facebooku

SLEDI NAM: