Mega prodaja! Popusti 35 - 77 %! Konča se za

Božičnodrevo - Priznani proizvajalec vrhunske kakovosti Razlika med 2D in 3D iglicami

Razlika med 2D in 3D iglicami


 

Časi, ko je bila razlika med umetnimi in pravimi božičnimi drevesi več kot očitna, so izginila. Oglejte si naša umetna drevesa, ki so skoraj popolna kopija pravih, le da imajo dodano vrednost trajnih kakovostnih materialov! Pričakujete lahko vrhunski naravni videz na račun gosto plastenih vejic in vrhunsko kvaliteto PE (polietilena) in PVC (polivinilklorida). Izbirate lahko med umetnimi božičnimi drevesi z 2D, 3D ali celo posebnimi in priljubljenimi FULL3D iglicami, ki so tudi najboljša izbira za okraševanje z velikimi in težkimi okraski! Če še niste seznanjeni z izrazi 2D, 3D iglice in bi radi izvedeli več o razliki med njimi, nadaljujte z branjem!

Umetna božična drevesca z 2D iglicami

Čeprav je v zadnjih letih prišlo do nastanka 3D in FULL3D iglic, ki so precej prevzele večino umetnega trga Božičnih dreves, je 2D različica še vedno zelo priljubljena in iskana. In pravzaprav ni nič nenavadnega, zakaj je to še vedno tako - klasično izdelane 2D iglice so izdelane iz PVC folije, razrezane na določene dolžine, oblike in gostote. Če iščete bolj cenovno ugodna, pa vendar še vedno očarljiva Božična drevesa, si oglejte našo 2D izbiro!

Umetna božična drevesca s 3D iglicami

Postopek izdelave teh mehkih 3D iglic je malo bolj zapleten in zahteva najnovejšo tehnologijo! Konice iglic umetnih 3D Božičnih dreves so izdelane iz kakovostnih PE (polietilenskih) materialov in so dejansko ulivane v oblike, ki pripomorejo k ustvarjanju celih vejic. V osrednjem delu drevesa (v bližini debla) so klasične PVC iglice, zato lahko rečemo, da ima ta tip drevesa pravo ravnovesje, izgleda zelo resnično in lepo, pa vendar še vedno cenovno dostopno, zato je 3D drevo idealni umetni božični kompromis.

E-NOVICE

O trenutnih prodajah in popustih boste obveščeni. Naročniki lahko pričakujejo tudi dodatne ugodnosti.

Metalshop na Facebooku

SLEDI NAM: